Prepaid telefoon kopen

Wilt u een goedkope prepaid telefoon bestellen en bent u benieuwd welke modellen daarvoor geschikt zijn? U heeft de keuze uit 3 verschillende categorieën, met verschillende prijsklassen. De iPhone valt hier niet onder, dit is een relatief dure telefoon, zelfs wanneer u een ouder model kiest.

Prepaid telefoon met compact design

Wilt u een goedkope prepaid telefoon met een compact design, waarmee u simpelweg kunt bellen en een SMS-bericht kunt ontvangen of versturen? Dan is het bijvoorbeeld een goed idee om gebruik te maken van de Samsung E1200 Black of de Samsung E1270 Red. Dit zijn twee telefoons, geschikt voor mannen en vrouwen, zonder allerlei extra’s. In plaats daarvan is het een goedkope prepaid telefoon, met een duidelijk display en grote toesten om commando’s in te voeren.

Smartphone prepaid telefoon

Bent u op zoek naar een goedkope prepaid telefoon en is het van belang dat u daarmee op internet kunt, bijvoorbeeld via wifi? Dan is het van belang om een smartphone aan te schaffen, die wat duurder uit zal vallen. In de meeste gevallen betaalt u hiervoor €50 – €100, afhankelijk van het model dat u kiest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Samsung Galaxy Trend Lite Black of de Samsung Galaxy Trend Plus Black, waarbij deze laatste wat meer uitgebreide functies kent en wat betere prestaties levert. Op die manier koopt u een goedkope prepaid telefoon, waarmee u de mogelijkheid heeft om over het web te surfen of gebruik te maken van Whatsapp.

Online goedkope prepaid telefoon

Wilt u een goedkope prepaid telefoon kopen en bent u benieuwd hoe u zo eenvoudig mogelijk bij de voordelige modellen uit kunt komen? Het antwoord is de online verkoop, aangezien u er daar eenvoudig voor zorgt dat u een goed beeld krijgt van de prijzen en mogelijkheden. Zorg ervoor dat u verschillende telefoons met elkaar vergelijkt en nagaat welk model het best bij u past. Dient de goedkope prepaid telefoon een zo laag mogelijke prijs te hebben, of wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van Wifi? Afhankelijk van uw wensen kunt u online op zoek gaan naar een geschikte goedkope prepaid telefoon.

Wilt u een online prepaid telefoon kopen, zodat u een scherpe prijs betaalt en u er zelf de deur niet voor uit hoeft? Blader door het online overzicht van prepaid telefoons en kies een model dat aansluit bij uw wensen.

Scherpe online prijzen

Uiteraard is het voordeel van een online prepaid telefoon dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. U kunt rekenen op een scherpe korting op de verschillende modellen, omdat de verschillende aanbieders zelf zo min mogelijk kosten maken. Bovendien kunt u de diverse prepaid telefoons gemakkelijk vergelijken, wat het mogelijk maakt om een model uit te zoeken dat goed past bij waar u naar op zoek bent. Zoekt u bijvoorbeeld naar een prepaid telefoon met wifi, of wilt u een online prepaid telefoon kopen die zo eenvoudig mogelijk in elkaar zit en beschikt over grote knoppen om een nummer in te toetsen?

Diverse merken prepaid telefoons beschikbaar

Uiteraard kunt u een online prepaid telefoon kopen bij een van de grote providers, of bij de online elektronica- en telefoonzaken. U heeft de keuze uit merken als bijvoorbeeld Samsung en LG, die beiden bekend staan om hun telefoons die behoorlijk scherp geprijsd zijn. HTC legt de prijzen over het algemeen net wat hoger, maar levert daarvoor ook mobiele telefoons met iets meer functies en degelijkheid. Apple is doorgaans geen goede keuze voor een voordelige prepaid telefoon, aangezien de prijzen hiervan zeer hoog liggen. Wilt u een online prepaid telefoon kopen? Dan is Samsung een zeer interessant merk, met een groot aantal verschillende toestellen.

Ontvangen en activeren

Heeft u een van de online prepaid telefoon gekocht? Dan ontvangt u thuis de telefoon en eventueel een simkaart. Koopt u de telefoon niet bij een provider? Dan kunt u daar de simkaart los aanvragen, om daadwerkelijk gebruik te gaan maken van de mobiele telefoon. U kunt de simkaart in de telefoon plaatsen, om deze te activeren en deze te kunnen gebruiken. U kunt op die manier een online prepaid telefoon kopen, deze thuis activeren en er vervolgens voor zorgen dat u op een heel voordelige wijze gebruik kunt maken van het mobiele apparaat om te bellen, SMS-berichten te versturen en eventueel het internet op te gaan.

Wilt u een prepaid simlock vrij kopen? Dat zorgt ervoor dat u op termijn eventueel gemakkelijker over kunt stappen naar een andere provider, u bent nergens aan gebonden. Veel van de prepaid telefoons zijn gewoon simlockvrij, maar let hier met name bij aanbiedingen bij de providers zelf goed op.

Simlock door de provider

Providers kunnen een simlock op de telefoon plaatsen. Indien u een prepaid telefoon bij KPN koopt en zij er een simlock opzetten betekent dit dat u in dat toestel alleen een simkaart van KPN kunt gebruiken. De simlock geldt maximaal 1 jaar, daarna dient de provider dit gratis voor u te verwijderen indien u daar om vraagt. Het is ook mogelijk om de prepaid telefoon eerder simlockvrij te maken, al kunnen daar kosten aan verbonden zijn. Koop een prepaid simlock vrij, zodat u hier geen last van heeft en u direct vanaf het eerste moment volledig vrij bent.

Simlockvrije prepaid telefoon

Met een simlockvrije prepaid telefoon zorgt u ervoor dat u kunt bellen op het netwerk dat u wenst. Komt u bijvoorbeeld bij KPN een interessante aanbieding tegen, of merkt u dat Vodafone scherpe tarieven rekent? Dan kunt u eenvoudig overstappen zodra uw beltegoed op is, door een nieuwe simkaart aan te vragen. Een simlockvrije prepaid telefoon is op die manier de beste keuze, indien u graag voordelig wilt bellen en SMS-berichten wilt versturen.

Overstappen van provider

Heeft u een prepaid telefoon en besluit u over te gaan stappen naar een andere provider? Ga dan eerst na of uw telefoon simlock vrij is. Is uw prepaid simlock vrij? Dan kunt u een nieuwe simkaart bij de nieuwe provider aanvragen, die u zonder problemen in het toestel kunt plaatsen. Dit betekent dat u er direct mee aan de slag kunt, zoals u dat zou verwachten. Houd er rekening mee dat de simkaart van de nieuwe provider een ander telefoonnummer heeft dan de kaart die u tot nu toe gebruikte. Wilt u hetzelfde nummer behouden en is de prepaid simlock vrij? Dan kunt u de nieuwe provider vragen het nummer over te nemen.

Wilt u een prepaid telefoon kopen, om daar af en toe voordelig mee te bellen? Een prepaid aansluiting werkt heel eenvoudig, u koopt beltegoed om daar vervolgens gebruik van te maken tot het op is. Op dat moment dient u het beltegoed voor uw prepaid telefoon weer op te laden.

Prepaid simlock vrij

Wilt u een prepaid telefoon kopen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een simlockvrij model. Dit is in bijna alle gevallen zo, maar let hier extra goed op wanneer u de telefoon bij een provider koopt. U zorgt er met een simlockvrije prepaid telefoon voor dat u deze op ieder netwerk kunt gebruiken, mits u daar een simkaart aanvraagt en u deze in de telefoon plaatst. Dit maakt het gemakkelijk om over te stappen naar een provider met meer scherpe tarieven. Prepaid simlock vrij is tegenwoordig de standaard. Vaak krijg u €10 of €15 gratis beltegoed als u het telefoonnummer registreert bij de betreffende telefoonprovider.

Prepaid telefoon kopen met wifi

Wilt u een prepaid telefoon kopen waarmee u ook voordelig gebruik kunt maken van het internet? Op steeds meer plekken is er wifi beschikbaar, waardoor een mobiele internetverbinding niet meer nodig is. Log met wifi thuis in op het draadloze netwerk en gebruik dit ook op het werk of in de openbare ruimte. Op alle plaatsen waar wifi beschikbaar is kunt u met uw prepaid telefoon gewoon op internet, zonder dat u daar hoge kosten voor betaalt. Uiteraard bent u onderweg minder goed bereikbaar, al kunt u wel gewoon een SMS sturen of een telefoongesprek plegen. Zie meer informatie over prepaid telefoon met wifi.

Goedkope prepaid telefoon

Zoekt u naar een goedkope prepaid telefoon? De kosten vallen over het algemeen erg mee, het is mogelijk om al vanaf een paar tientjes een nieuwe telefoon aan te schaffen. Bovendien krijgt u hier vaak gratis beltegoed bij, waardoor u onder de streep nog minder voor de telefoon betaalt. Bekijk de scherpe aanbiedingen voor een voordelige prepaid telefoon, die u direct in gebruik kunt nemen. Vergelijk de verschillende modellen om tot een goede keuze te komen en ga daarbij in ieder geval uit van de functies die u nodig denkt te hebben.
Wilt u een prepaid telefoon kopen met wifi, of bent u benieuwd naar het grote voordeel daarvan? Veel smartphones bieden de mogelijkheid het internet op te gaan, maar vooral in combinatie met een prepaid telefoon kan dit duur uitvallen.

Draadloos internet in huis en op het werk

U kunt een prepaid telefoon met wifi kopen, om de kosten enorm te drukken. U heeft dan geen mobiel internet nodig, u kunt de mobiele verbinding gewoon uitschakelen. Aan bellen en SMS-en heeft u voldoende. Daarnaast kunt u wifi inschakelen op de prepaid telefoon met wifi. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van het draadloze netwerk bij u thuis en op het werk, zoals dat ook beschikbaar is voor uw computer of wellicht een tablet. Dankzij de prepaid telefoon met wifi heeft u gewoon de mogelijkheid om over het internet te surfen, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Openbare wifi spots

Bent u onderweg? Dan heeft u minder aan de prepaid telefoon met wifi, behalve wanneer u in de buurt van een openbare wifi hotspot bent. Het kan gaan om Wifi in de trein van de NS, of een wifi-punt in een restaurant waarvan u het wachtwoord weet. U kunt met uw prepaid telefoon met wifi dan gewoon inloggen op het netwerk. Vervolgens heeft u ook onderweg de beschikking over internet, waardoor u bijvoorbeeld over het web kunt surfen, of u de mogelijkheid heeft om een bericht via Whatsapp te ontvangen of versturen.

Voordelige prepaid telefoon met wifi

Een prepaid telefoon met wifi vormt een voordelige keuze, aangezien het dan niet nodig is om een abonnement voor mobiele data af te sluiten. Wilt u wel gebruik kunnen maken van het internet, maar daar liever niet teveel voor betalen? Dan kunt u een prepaid telefoon met wifi kopen. U kunt hier best een paar tientjes extra aan uitgeven, aangezien u die dankzij de gratis wifi-verbinding eenvoudig kunt terugverdienen. U kunt online uw prepaid telefoon met wifi kopen, zodat u een scherpe prijs betaalt en u de telefoon gewoon thuis kunt laten bezorgen.

Denk je erover na om een prepaid telefoon met Vodafone aan te kopen, zodat je daar voordelig mee kunt bellen? Vodafone is een van de grote providers in Nederland, waardoor je er kunt rekenen op een uitstekende dekking van het netwerk.

Gratis beltegoed van Vodafone

Koop je een prepaid telefoon met Vodafone? Dan krijg je daar van de provider al meteen €5 beltegoed bij. Registreer je vervolgens je telefoon en waardeer je het beltegoed verder op, zodat je er langer gebruik van kunt maken? Dan krijg je er nog eens €5 bij, waardoor je als het ware tot €10 korting kunt krijgen op de telefoon die je koopt. Na dit extraatje dien je de prepaid telefoon met Vodafone uiteraard zelf op te waarderen, met het beltegoed dat je de komende tijd nodig denkt te hebben.

Andere providers met prepaid telefoons

Je kunt een prepaid telefoon met Vodafone kopen, maar je kunt daarnaast ook uitstekend terecht bij de andere verschillende providers in Nederland. KPN en T-Mobile zijn de andere grote providers, Tele2 is een nieuwe speler op de markt en er zijn daarnaast nog een aantal prijsvechters actief. Telfort maakt onderdeel uit van KPN, Hollandsnieuwe hoort bij Vodafone en Ben is onderdeel van T-Mobile. Bij deze providers kun je in een aantal gevallen een meer goedkope prepaid telefoon kopen, terwijl je bovendien ook minder per minuut of per SMS-bericht betaalt en de kosten dus lager uit zullen vallen.

Simlockvrije prepaid telefoon

Wil je gebruik maken van een simlockvrije prepaid telefoon? Dan kun je daarnaast terecht bij de verschillende online winkels, je bent daarvoor niet gebonden aan de providers. Houd er rekening mee dat je op die manier over het algemeen niet het gratis beltegoed kunt ontvangen, bij je aankoop. Kijk dus goed naar de verschillende prijzen en betaal bij bijvoorbeeld Vodafone eventueel een paar euro meer, om aan de andere kant te profiteren van het gratis beltegoed. Op die manier kun je de prepaid telefoon zo voordelig mogelijk aanschaffen, zodat je heerlijk voordelig kunt bellen.

Wilt u een prepaid telefoon vergelijken en bent u benieuwd waar u het best kunt beginnen? Het is in ieder geval verstandig om goed te letten op de prijs van de prepaid telefoon, net als de knoppen en het scherm. Let tenslotte eventueel op de aanwezigheid van wifi, afhankelijk van wat u zoekt in de telefoon.

Prijs van de prepaid telefoon

Is het voor u van belang dat u een goedkope prepaid telefoon kunt aanschaffen? Let in de vergelijking dan in ieder geval goed op de prijs. Bij een prepaid telefoon valt de prijs relatief gemakkelijk te vergelijken, aangezien u geen rekening hoeft te houden met de kosten voor een abonnement. Kijk wel goed naar de kosten per belminuut en per SMS-bericht, of naar de kosten per MB aan mobiele data. Op die manier kunt u zowel de aanschafkosten als de gebruikskosten van de prepaid telefoon vergelijken, om een goede afweging te kunnen maken.

Knoppen en het scherm

Bent u al wat ouder, of zoekt u vooral naar een prepaid telefoon die u zo gemakkelijk mogelijk kunt gebruiken? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld goed te kijken naar de knoppen en het scherm. Zijn er grote knoppen aanwezig op de prepaid telefoon en is het mogelijk om gebruik te maken van een QWERTY toetsenbord? Hoe groot is het scherm en hoe verhoudt zich dat tot de doelen die u heeft met de prepaid telefoon? Wilt u hierop kunnen internetten en foto’s bekijken, of slechts een nummer intikken en af en toe een SMS-bericht lezen?

Aanwezigheid van Wifi

Tenslotte kunt u de vergelijking van prepaid telefoons gebruiken om goed te kijken naar de functionaliteiten die aanwezig zijn. Wilt u voordelig gebruik maken van internet op de telefoon? Kies dan voor een model met Wifi, terwijl Bluetooth het mogelijk maakt om onderling bestanden uit te wisselen. Wilt u ermee kunnen navigeren, of nagaan waar u bent? Kies dan voor een prepaid telefoon met GPS. U kunt de verschillende functionaliteiten vergelijken door goed na te gaan wat u daadwerkelijk nodig heeft, in verhouding tot de prijs die u betaalt voor de prepaid telefoon die u op het oog heeft.

Wil je een prepaid toestel kopen, zodat je daar zo voordelig mogelijk mee kunt bellen? Wij zetten voor je op een rij waar je rekening mee dient te houden, zodat je zelf je keuze kunt maken en je een goede aankoop doet.

Online prepaid toestel kopen

Je kunt in ieder geval online een prepaid toestel kopen, het is niet meer nodig om daar de deur voor uit te gaan. In plaats daarvan kun je online een vergelijking maken tussen de verschillende merken prepaid toestellen en de verschillende providers waarbij je de telefoons kunt gebruiken.

Merken prepaid telefoons

Wil je een keuze maken uit de verschillende merken voor een prepaid toestel? Nokia staat vanuit het verleden bekend als zeer degelijk, maar lijkt tot aan de Lumia de boot te hebben gemist. BlackBerry is er vooral voor de zakelijke gebruiker, een merk als Samsung is veel aantrekkelijker. U heeft daar de keuze uit een groot aantal voordelige modellen, om een geschikt prepaid toestel aan te schaffen dat op een uitstekende manier werkt.
De telefoons van Apple zitten zeer degelijk in elkaar, maar zijn als prepaid toestel zeer prijzig. Ook de modellen van HTC en LG vormen een relatief dure keuze, al zitten er vaak enkele pareltjes tussen die een goede keuze kunnen zijn. Vergelijk bij voorkeur Samsung, LG en HTC om een keuze te maken, zodat u een mooi prepaid toestel kunt kopen.

Prepaid telefoon en netwerken

Wilt u een prepaid toestel kopen en bent u benieuwd naar de netwerken die u daarvoor kunt gebruiken? U kunt een prepaid toestel kopen bij bijvoorbeeld Vodafone of KPN, maar dan loopt u het risico dat u de telefoon alleen met een simkaart van die provider kunt gebruiken. Wenst u meer vrijheid, zodat u bijvoorbeeld ook bij Telfort, bij Hi of bij Ben een simkaart aan kunt vragen en u daarmee kunt bellen?
Dan is het verstandig om een prepaid toestel te kopen dat simlockvrij is. Dit betekent dat er geen blokkering van het type simkaart geldt, in plaats daarvan kunt u er iedere simkaart in plaatsen die u wenst. Houd er rekening mee dat een nieuwe simkaart een ander mobiel nummer heeft, waardoor een overstap kan betekenen dat u een nieuw nummer door dient te geven. U kunt dit voorkomen door de nieuwe provider te vragen om het oude nummer over te nemen, zodat u daar gewoon gebruik van kunt blijven maken.