Prepaid Creditcard VISA

De prepaid creditcard van VISA
De prepaid creditcard is in opkomst. Er zijn steeds meer aanbieders en de lage kosten maken het een populair betaalmiddel.

Ook VISA biedt sinds kort een prepaid creditcard aan. Maar hoe werkt zo’n creditcard precies? En wat houdt dit aanbod van VISA in?

Wat is VISA
VISA is een grote en misschien wel de bekendste creditcardmaatschappij. VISA is marktleider en de creditcards zijn wereldwijd geaccepteerd. Naast de gewone creditcards, biedt VISA ook de zogenaamde co-branded creditcards (bijvoorbeeld de ANWB VISA Card). Sinds kort zijn er ook prepaid creditcards van VISA.

De prepaid creditcard
De prepaid creditcard of debitcard (zoals die van VISA) werkt anders dan een gewone creditcard, waardoor een BKR-toetsing niet nodig is. Op deze kredietkaart stort je zelf geld, bijvoorbeeld met IDeal. Je gaat dus geen lening aan en kunt ook niet rood staan. Dit is een groot voordeel ten opzicht van een gewone creditcard: je betaalt geen rente en loopt geen risico op hoge schulden. Je geeft alleen je eigen geld uit en geen cent meer. Simpel, veilig en makkelijk als een klassieke creditcard, maar zonder de extra kosten.

De prepaid creditcard van VISA: 3V VISA
VISA biedt nu ook een prepaid creditcard aan: een creditcard met de naam 3V prepaid VISA. Het bedrijf 3V werkt hierbij samen met VISA. Deze kaart schaf je aan voor een vaste prijs en hij si 4 jaar geldig. Je betaalt geen abonnementskosten en hebt de kaart binnen een week na de aanvraag in huis. De kaart is voordelig, omdat er geen jaarlijkse bijdrage gerekend wordt, maar 3V VISA rekent wel transactiekosten. Met deze prepaid creditcard van VISA kun je gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld voor je online aankopen.

Een andere prepaid creditcard van VISA: Mats
De Matspas is ook een prepaid creditcard van VISA. Deze werkt hetzelfde als elke andere prepaid creditcard, alleen krijg je met deze pas meer korting. Aan deze prepaid creditcard van VISA zijn veel partners verbonden, die bij betaling met deze pas korting geven. Daarnaast kun je met deze pas ook bij elke aankoop een goed doel steunen. Deze prepaid creditcard van VISA is dus ideaal voor iedereen die méér wil met zijn prepaid creditcard!