Prepaid creditcard moneybookers

De prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill)
Een creditcard is makkelijk, eenvoudig en je kunt er bijna overal ter wereld mee betalen. De creditcard word steeds populairder in gebruik, bijvoorbeeld op internet, maar ook in winkels.

Een gewone creditcard heeft echter als nadeel dat de kosten voor bijvoorbeeld rente en geldopnames, nogal kunnen oplopen. Speciaal voor deze mensen is de prepaid creditcard ontwikkeld. De prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill) is op dit moment de goedkoopste.

Wat een prepaid creditcard?
De prepaid creditcard is anders dan een gewone creditcard. Op deze creditcard stort je vooraf geld, waardoor je nooit in de schulden kunt komen: je sluit immers geen krediet af. Het opladen kan heel gemakkelijk met IDeal en betalen met de prepaid creditcard gaat verder precies zoals met een gewone creditcard. Je betaalt dus geen rente, je sluit geen lening af, waardoor bij de aanvraag is een BKR-toetsing niet nodig. Met dit type creditcard betaal je altijd met je eigen geld. Net zo makkelijk, maar zonder extra kosten en zonder risico. Dit type kaart is nog niet heel bekend, maar is zeker in opkomst. Moneybookers (Skrill) biedt een goedkope prepaid creditcard aan, in samenwerking met MasterCard.

Wat is Moneybookers (Skrill)?
Moneybookers (Skrill) is vergelijkbaar met het online betalingssysteem PayPall. Je dient eerst een account aan te maken via de website. Vervolgens kun je hier geld op storten (met bijvoorbeeld IDeal) en kun je online betalingen doen tussen accounts. Je kunt je prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill) opladen, maar ook bedragen terugstorten naar je eigen bankrekening.

De voordeligste prepaid creditcard: Moneybookers (Skrill)
De prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill) kun je gebruiken op alle plaatsen waar MasterCard geaccepteerd wordt. MasterCard werkt voor deze prepaid creditcard samen met Moneybookers (Skrill). Je kunt de kaart opladen met IDeal, maar ook via je account van Moneybookers (Skrill). Op dit moment is de prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill) de goedkoopste, je betaalt een zeer lage jaarlijkse bijdrage van 10 euro, waardoor de kosten laag blijven. Er is geen minimum of maximum saldo nodig en er is geen minimaal aanvulbedrag vereist.

Voorwaarden voor de aanvraag
Voor een aanvraag van een prepaid creditcard van Moneybookers (Skrill) dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Ook moet je binnen de Europese Unie wonen en dien je te beschikken over een account bij Moneybookers (Skrill). Je bankrekening wordt dan gekoppeld aan je online account, waardoor je je account gemakkelijk kunt opladen.