Prepaid creditcard GWK

De prepaid creditcard van GWK Travelex
Veel mensen gebruiken hun creditcard vooral op vakantie. Een prepaid creditcard (als alternatief voor de klassieke creditcard) heeft als bijkomend voordeel dat je goedkoper uit bent.

Je loopt geen risico op hoge schulden: je betaalt alleen wat je zelf gestort hebt en niet voor rente of rood staan. GWK Travelex biedt nu ook een prepaid creditcard aan: het Cash Passport. Deze kaart geeft je nóg meer voordelen dan een gewone prepaid creditcard.

Wat is een Cash Passport?
Het Cash Passport van GWK Travelex is een prepaid creditcard. Je zet er zelf geld op, voordat je op vakantie gaat, en geeft op die manier nooit méér uit dan aanvankelijk je bedoeling was. Het opladen van deze prepaid creditcard kan bij kantoren van het GWK. En wat nog makkelijker is: hij wordt opgeladen in de valuta van je vakantiebestemming! Je hoeft dus zelf niet meer om te rekenen om te bedenken hoeveel saldo je nog hebt. Deze prepaid creditcard van GWK kun je wereldwijd gebruiken. Een ander bijkomend voordeel is de aankoopverzekering, waarmee je aankopen met je prepaid creditcard verzekerd hebt tegen bijvoorbeeld diefstal.

Hoe veilig is de prepaid creditcard van GWK?
Eigenlijk is het Cash Passport nog veiliger dan een betaalpas. Je laadt de pas op bij een kantoor en deze prepaid creditcard is niet gekoppeld aan de bankrekening. Bij een kantoor kun je je prepaid creditcard zelfs met contant geld opladen. Transacties kun je online inzien, via je eigen, beveiligde pagina.

Verschillende valuta
Zoals gezegd laadt je je prepaid creditcard van GWK op bij één van de GWK-kantoren. Dit kun je doen in de valuta van je vakantiebestemming. Hieronder vind je een overzicht van de valuta die beschikbaar zijn voor je Cash Passport:
– Euro
– Amerikaanse en Australische Dollar
– Canadese en Nieuw-Zeelandse Dollar
– Zuid-Afrikaanse Rand
– Britse Pond

Cash Passport als prepaid creditcard: eenmalig gebruik?
Deze prepaid creditcard van GWK kun je eenmalig gebruiken, maar het hoeft niet. Je kunt de kaart bijvoorbeeld alleen voor je vakantie gebruiken. Je maakt hem dan op vakantie leeg, of haalt de prepaid creditcard bij thuiskomst leeg bij een gewone betaalautomaat. Natuurlijk kun je het Cash Passport ook gewoon in Nederland blijven gebruiken als prepaid creditcard, bij bijvoorbeeld online aankopen.