Paysafecard

De Paysafecard
Ben je van plan om een paysafecard aan te kopen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Je kunt er in een groot aantal webwinkels mee betalen, waardoor je de mogelijkheid hebt om prepaid en anoniem af te rekenen. Je hoeft geen gebruik te maken van een creditcard of betaalsystemen als iDeal. In plaats daarvan koop je een prepaid kaart ter waarde van het bedrag dat je nodig hebt, om af te rekenen in de webwinkel. De paysafecard werkt eenvoudig en je kunt die gewoon bij je in de buurt aanschaffen.

Waarde van de paysafecard

Uiteraard kun je zelf bepalen tegen welke waarde je de paysafecard aanschaft. Je kunt al een kaart kopen vanaf €10, waardoor je er op een voordelige manier voor zorgt dat je online aankopen af kunt rekenen. Denk je er wat vaker gebruik van te gaan maken? Kies dan voor een exemplaar ter waarde van bijvoorbeeld €25 of €50, zodat je wat meer ruimte hebt. Reken je eigenlijk alles online af met de paysafecard, of wil je meerdere kaarten gebruiken voor een grote aankoop? Kies dan voor de exemplaren ter waarde van €100.

Betalen met een 16-cijferige code

Je kunt op een heel veilige manier betalen met de paysafecard, aangezien je gebruik maakt van een speciale pincode. Het is een 16-cijferige code, die hoort bij de kaart die je in handen hebt. Zoals je begrijpt is een dergelijke code veel veiliger dan de 4 cijfers die we gebruiken voor onze pinpas. Je bent de enige die de code weet, waardoor je er mee af kunt rekenen op het internet. Je kunt de code invullen tijdens het afrekenen, om er online voor te zorgen dat men (een deel van) de waarde van de paysafecard af zal schrijven.

Codes combineren

Wil je een grote aankoop doen met de paysafecard? Dan heb je de mogelijkheid om maximaal 10 pincodes met elkaar te combineren, waardoor je een veilige online aankoop kunt doen. Heb je nog een aantal kaarten liggen, waarop bijvoorbeeld steeds €1 of €2 staat? Geen probleem, ook in dat geval kun je de verschillende codes met elkaar combineren. Je creëert op die manier als het ware één nieuwe paysafecard. Hier staat vervolgens voldoende tegoed op om de aankoop online te kunnen doen zoals je dat van plan bent, uiteraard op basis van de veilige manier van betalen.

Kopen en kosten

Op het moment dat je een paysafecard koopt betaal je daar alleen de waarde voor die erop staat. Wat dat betreft krijg je de kaart als het ware gratis in handen. Je kunt er vervolgens 12 maanden gebruik van maken, om de online aankopen te doen die je wenst. Staat er na deze 12 maanden nog tegoed op de kaart? Dan zal men vanaf de 13e maand iedere maand €2 aan kosten in rekening brengen, ten koste van je tegoed. Na een jaar van bezit betaal je een klein bedrag per maand, al geldt dat alleen voor een paysafecard waar je na 12 maanden van bezit nog tegoed op hebt staan.