Mastercard Prepaid

De Mastercard prepaid creditcard
De Mastercard prepaid creditcard kent vele voordelen en is ook nog eens goedkoop. Deze kaart heeft verschillende benamingen en heet eigenlijk de ‘Prepaid MasterCard van Moneybookers (Skrill)’.

Deze prepaid creditcard wordt uitgegeven voor MasterCard, maar is gekoppeld aan de Moneybookers (Skrill) account. Via deze account stort je geld op je prepaid creditcard, waarmee je (dankzij de ruime acceptatie van MasterCard) bijna overal ter wereld kunt betalen. De gekoppelde account heeft ook een ander voordeel: je hebt snel en makkelijk inzicht in je persoonlijke gegevens en je saldo via je persoonlijke pagina op internet.

Hoe werkt de prepaid creditcard van MasterCard?
Deze prepaid creditcard werkt hetzelfde als andere prepaid creditcards. Het enige verschil is dat bij deze specifieke prepaid MasterCard, je creditcard gekoppeld is aan je Moneybookers (Skrill) account. Je houdt de controle over je eigen uitgaven: je stort geld op je eigen account en maakt zo geld over naar je prepaid creditcard. De kaart is gemakkelijk online aan te vragen en is bijna overal ter wereld te gebruiken, net als een gewone creditcard.

Waarom een prepaid MasterCard?
Een prepaid MasterCard biedt je alle betaalgemakken van een gewone creditcard, zonder de vervelende risico’s. Je laadt de kaart zelf op met behulp van je Moneybookers (Skrill) account. Je kunt nooit je eigen limiet overschrijden en komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook bouw je geen ongewenste schulden op, omdat je geen lening aangaat en dus geen rente betaalt. En dankzij de dekking van MasterCard, kun je met deze prepaid creditcard wereldwijd op 24 miljoen locaties betalen.

Hoe vraag ik een prepaid creditcard van MasterCard aan?
Om een prepaid MasterCard aan te vragen, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Je kunt de kaart gewoon online aanvragen en krijgt de kaart dan binnen een week thuisgestuurd. De jaarlijkse bijdrage voor de prepaid creditcard van MasterCard is erg laag, zo rond de 10 euro. Omdat je geen lening aangaat, is een toetsing bij de BKR niet nodig. Daarom kan de aanvraag snel in behandeling genomen worden en heb je je MasterCard prepaid van Moneybookers (Skrill) heel snel in huis!