Goedkoopste prepaid creditcard

Er zijn zo enorm veel aanbieders van creditcards, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

De ene biedt een lagere jaarlijkse bijdrage, maar bij de ander zijn de aanschafkosten minder hoog. Hoe kom je er nu achter wat de goedkoopste prepaid creditcard is? Met een enorme hoeveelheid soorten, maten, bedragen en aanbieders, wordt in dit artikel beknopt weergegeven welke prepaid creditcard de goedkoopste is.

De goedkoopste creditcard zonder BKR
De prepaid creditcard of debitcard werkt anders dan een gewone creditcard, waardoor een BKR-toetsing niet nodig is. Op deze kaart stort je zelf geld, dat je vervolgens weer uitgeeft. Je gaat dus geen lening aan en kunt ook niet rood staan. Dit is een groot voordeel ten opzicht van een gewone creditcard: je betaalt geen rente en loopt geen risico op hoge schulden. Je moet echter wel, net als bij elke creditcardaanvraag, ten minste 18 jaar oud zijn.

De goedkoopste prepaid creditcard
De Moneybookers Prepaid MasterCard is de goedkoopste prepaid creditcard in Nederland. Voor deze zeer voordelige kaart betaal je jaarlijks een bijdrage van maar 10 euro! Je hebt geen bestedingslimiet, wat logisch is, aangezien het een prepaid creditcard is: je limiet bepaal je zelf door wat je stort op deze goedkope prepaid creditcard! Een toetsing bij de BKR is dan ook niet nodig, omdat je geen lening aangaat.

Moneybookers of Skrill?
De goedkope prepaid creditcard van Moneybookers wordt wel eens verward met de naam Skrill. Laat je hier niet door afleiden: Moneybookers en Skrill staan voor hetzelfde bedrijf, er is alleen momenteel (2012) een verandering binnen het bedrijf aan de gang, waardoor ook de naam van het bedrijf zal veranderen.

Betalen met de voordelige prepaid creditcard
Werkt deze kaart dan anders dan een gewone creditcard? Nee! Met deze goedkope prepaid creditcard kun je dezelfde betalingen verrichten, in winkels, restaurants, maar ook in hotels op vakantie en met online betalingen. De kaart van Moneybookers kun je gemakkelijk opladen met IDeal en de jaarlijkse bijdrage is maar 10 euro per maand, waarmee het veruit de goedkoopste prepaid creditcard is van dit moment.