DB Card prepaid MasterCard

DB CARDSERVICE

Financieel beheer met DB Card Prepaid MasterCard wel goed mogelijk.

AMSTERDAM- Steeds meer Nederlandse gezinnen raken in de problemen door schulden. Iets meer dan één op de zes huishoudens kampt met een schuld of loopt risico deze te krijgen. Dit blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, zo meldt het NRC. Met een DBCard prepaid MasterCard is een goed financieel beheer eenvoudig en transparant. Daarnaast kan met een DBCard prepaid MasterCard nooit een schuld worden opgebouwd, omdat de gebruiker niet meer kan uitgeven dan hij of zij werkelijk te besteden heeft.

“Een schuld komt zelden voort uit één oorzaak en één van de belangrijkste oorzaken is een gebrekkig financieel beheer” zo schrijft staatssecretaris Klijnsma in het rapport.

Met de DBCard Prepaid MasterCard wordt goed financieel beheer eenvoudiger gemaakt. Iedere kaarthouder krijgt namelijk een gratis online account die 24 uur per dag en overal ter wereld toegankelijk is en waarin alle transacties en aankopen in een keurig overzicht worden weergegeven.

Het online account van DB Card Prepaid MasterCard is het goed te vergelijken met een persoonlijke e-wallet. In uw DB e-wallet wordt het geld elektronisch bewaard wat vervolgens met de DB MasterCard weer kan worden uitgegeven. Met het online DB Card account in combinatie met de DB Card Prepaid MasterCard wordt voorkomen dat het financieel overzicht uit het oog wordt verloren en daarmee de controle over de financiën.

Een andere belangrijke oorzaak van schuldproblemen is “het aanhouden van een te hoge levenstandaard”, aldus de staatssecretaris. Met de DBCard Prepaid MasterCard is meer uitgeven dan de gebruiker zich kan veroorloven niet mogelijk. Met de DBCard prepaid MasterCard kan immers nooit meer worden uitgeven dan het bedrag dat vooraf is opgeladen.

In tegenstelling tot een reguliere creditcard is er dus geen sprake van krediet (geleend geld) dat achteraf moet worden betaald. Met een DB card prepaid credit card bepaalt de gebruiker zelf vooraf hoeveel er kan worden uitgegeven. Hierdoor is de DBCard Prepaid MasterCard de ideale oplossing voor het in de hand houden van de uitgaven.

De mogelijke gevolgen van een te hoge levenstandaard aanhouden zijn vaak fikse aflossing boetes en hoge rentekosten. Een DBCard Prepaid card helpt dus ook nog eens voorkomen dat de gebruiker een te hoge levenstandaard aanhoudt en meer uitgeeft dan hij of zij werkelijk heeft.

Over DBCardservice BV

DB Cardservice B.V. is een aanbieder van innovatieve betaalproducten en is een leider op het gebied van marketing, distributie en verkoop van de Prepaid (her-oplaadbare) MasterCard voor algemeen gebruik door consumenten en bedrijven.
Onze missie is het ontwikkelen van prepaid producten en -diensten, met als doel het toegankelijker maken van wereldwijd veilig en eenvoudig betalen voor iedereen zonder toegang tot, of behoefte aan een reguliere MasterCard creditcard.